Александар Симић добро дошао!
Ако желиш можеш да унесеш нешто у биографију. У принципу није обавезно, али ако си отпочињао или можда завршио неки пројекат везан за ћирилицу онда је згодно место да са нама то поделиш. Приступаш јој у менију за твој налог. Можеш да погледаш наше биографије као пример.
Александар Симић Чисто да знате, при отварању налог, није хтео да прихвати моје садашње користничко име које је називао nickname. Па сам зато ставио само своје име, без презимена.
Колико сам схватио "Александар Симић" је одбијено. Онда је налог креиран са "Александар" а онда си успео да промениш надимак у "Александар Симић".
Сајт дозвољава само ћирилична слова и размак за надимак. Можда имам неки баг у провери. Такође можда си грешком унео неко слово које је латинично? Рецимо прво слово A исто изгледа и на ћирилици и латиници.
Да те не збуни ово "надимак", ова платформа за форум дозвољава само корисничка имена која су латинична али постоји додатак за "надимке" који могу бити ћирилични. То је оно што ми користимо за име које се приказује поред порука.