Мислим да су сви коментари тачни али да ништа није међусобно искључиво... Тј. треба нам све од горе наведеног.
Доста тога ми не можемо да урадимо. Нпр. ово "лобирање" је баш компликовано. Сећам се да Windows Phone није имао подршку са ћирилицу и то оно без икаквог разлога и да су чак и наши људи запослени у МСФТ са којима сам причао били збуњени око тога.
Ово за инструкције како да се подеси телефон ја гледам као нешто што би могло да се подели са онима што желе да инсталирају, а не да се убеђују ови што их то не занима. Имао сам баш више пута људе који ми траже да им инсталирам, јер они ни не знају где да нађу те опције по менијима. Сада ове инструкције би биле одличне ако би ја могао само да им пошаљем линк, а да то буде довољно за њих да прате корак-по-корак инструкције и сами одраде.
Што се тиче меког "лобирања" (инспирисан овом Хуавеј причом) ту би највећи утицај имали они што пишу рецензије за телефоне, оперативне системе и слично. Где би једна од оцена била да ли телефон или ОС подржава ћирилицу, тј. локано писмо. И да та оцена за подршку ћирилице заправо има тежину да буде у рангу са ценом и техничким карактеристикама, а не нека споредна ставка.